Zaposlitve

  • Career logistic centre
  • Careers production
  • Career landing page 3

Oplemenitenje načina življenja

Uponor ponuja karierne priložnosti za ljudi, ki želijo prispevati, dodati vrednost, raziskovati, rasti, izražati ideje in uporabljati svoj talent za obogatitev načina življenja drugih ljudi po celem svetu.

Skrbimo za dobro počutje drug drugega in tudi prihodnjih generacij. To je bistvenega pomena za podporo in razvoj delovnih sposobnosti naših zaposlenih.

Mi obravnavamo vse zaposlene enako, v vseh okoliščinah in na vseh ravneh. Upoštevati moramo različne potrebe naših zaposlenih, vključno s poklicnim razvojem in možnostmi za usposabljanje. Poleg tega nagrajujemo sodelavce za njihove dosežke, in želimo, da je Uponor dober kraj za delo v vsakem pogledu.

Iščemo ljudi, ki delijo našo strast, inovativnost, odličnost, spoštovanje in celovitost. Nudimo fleksibilnost in privlačno kulturo, v kateri imajo zaposleni možnost, da dosežejo svoj polni potencial in da naredijo razliko.

Delo v Uponorju

Uponor nudi možnosti zaposlitve na različnih področjih, na različnih lokacijah po svetu. Odkrijte, kaj pravijo naši zaposleni o Uponorju in o delovnem okolju.

 

Zapri