uponor&more

Uponor & More nagradna igra

Uponor & More nagradna igra

Vabimo vas, da aktivno sodelujete v igri!

Naš evropski program zvestobe Uponor&More je namenjen izključno instalaterjem. To je odlična priložnost za povezavo in za krepitev naših vezi. Za svojo zvestobo do Uponorjevih izdelkov boste lahko zbrane uPoint točke zamenjali za uporabne nagrade. In ne samo to. S članstvom v programu zvestobe Uponor&More boste prvi obveščeni o novostih, novih izdelkih, inovacijah in posebnih akcijah.

Enostavno kupujte Uponorjeve izdelke, zbirajte uPoint točke ter zbrane uPoint točke zamenjajte za privlačne nagrade. Trenutno lahko izbirate med več kot 150-imi nagradami v 12-ih kategorijah.

Tukaj lahko najdete detajlna pravila nagradne igre in pogoje:

 

Pravila in pogoji
uponor & more

Ker ste verjeli nam in našim izdelkom, vas želimo sedaj nagraditi!

U&M nagradna igra

Vabimo vas, da sodelujete v posebni nagradni igri programa zvestobe Uponor&More, ki je organizirana ob praznovanju 100. obletnice nastanka Uponorja.

Trajanje nagradne igre: 1.9.2018 - 1.12.2018

Za obstoječe člane programa zvestobe Uponor&More
Izmed vseh članov programa zvestobe Uponor&More, ki so se registrirali do 31.8.2018, bomo izbrali 10 tistih, ki bodo, v času trajanja nagradne igre, zbrali največje število uPoint točk. Nagrajenci bodo prejeli Uponorjeve delovne hlače in jakno.

Za nove člane programa zvestobe Uponor&More
Izmed vseh novih članov programa zvestobe Uponor&More, ki se bodo registrirali med trajanjem nagradne igre, bomo izbrali 10 tistih, ki bodo zbrali največje število uPoint točk. Nagrajenci bodo prejeli Uponorjevo kapo in rokavice.
Registrirajte se zdaj!

Kako sodelovati v programu zvestobe?

Na to vprašanje vam bo odgovoril sledeči video posnetek: