Uponorin ratkaisut teollisuuteen

Gradbene rešitve

Industrijske zgradbe

Učinkoviti energijski koncepti za dvoranske objekte

  • Nizki stroški investicije in obratovanja
  • Zanesljivi, preizkušeni izdelki
  • Najboljše delovno in proizvodno okolje
  • Največja prilagodljivost pri izrabi prostora

 

Več o rešitvah za industrijske zgradbe

Čista pitna voda v vsakem trenutku

Higienične vodovodne inštalacije so bistvenega pomena za zgradbe, v katerih se zbira veliko ljudi. To zahteva cevno omrežje, ki je v popolnoma higieničnem stanju od dovodnega priključka do pipe.
Več o rešitvah za instalacije s pitno vodo
Monterji

Vaše prednosti

Od industrijskega ploskovnega ogrevanja do razdelilnih omaric in od rešitev za lokalno distribucijo toplote do oskrbe s higienično pitno vodo – Uponorjevi inovativni sistemi vključujejo celoten izbor tehnologije instalacij. Prav vsak sestavni del je preizkušen, ima dolgo življenjsko dobo in je enostaven za vgradnjo. Seveda vam je na voljo tudi naša obsežna paleta storitev. Od naših prodajnih zastopnikov do Akademije Uponor: naši strokovnjaki so vam na voljo za pomoč v vseh fazah projekta.

Dejstva

  • Oblikovanje specifičnih rešitev za vsak strankin projekt
  • Dokazana kakovost in zanesljivost
  • Celoviti sistemi pri enem dobavitelju
  • Sistemi, odporni proti koroziji
  • Hitra in enostavna vgradnja
  • Primerni za obnovljive vire energije
Lastnik zgradbe

Vaše prednosti

Za vlagatelje in upravitelje industrijskih in logističnih objektov je gospodarna učinkovitost zgradbe najpomembnejše merilo. Najti je treba rešitve za zasnovo zgradbe in zlasti za ogrevanje in hlajenje, ki zagotavljajo najnižje stroške energije, popravil in vzdrževanja v času uporabe.

Dejstva


Uponor razume pogoje, ki jih postavlja velika raznolikost skladiščenega blaga: na primer živil, elektronskih sestavnih delov ali papirnatih izdelkov. Naše rešitve omogočajo stalno temperaturo in vlažnost, ki ju lahko zagotavljajo v vseh nadstropjih objekta brez uporabe tehnične opreme. Tudi dodatne zahteve je mogoče zlahka izpolniti. Tako imate največjo svobodo pri uporabi tal v objektu.
Arhitekt/oblikovalec

Vaše prednosti

Vsak, ki načrtuje industrijski objekt, bo z Uponorjevimi rešitvami zmanjšal porabo energije. To postavlja specifične zahteve glede uporabe obnovljivih virov energije in alternativne ukrepe za dovajanje energije za ogrevanje in hlajenje.
Uponorjeve rešitve za porazdelitev toplote v industrijskih zgradbah, ki so integrirane v beton, pomagajo izkoristiti odpadno toploto. To občutno zmanjša stroške za oskrbo s toploto v industrijskih zgradbah.

Dejstva

Polovica primarne energije, ki se uporablja v proizvodnji, se pretvori v odpadno toploto, ki jo je mogoče ponovno uporabiti. Z uporabo odpadne toplote je mogoče odpraviti drage ukrepe za izboljšanje energijske učinkovitosti ovoja zgradbe.

Zdrava in produktivna temperatura v prostoru

Naše energijsko varčne rešitve so idealne za uporabo obnovljivih virov energije in zmanjšajo porabo energije ter emisij CO2. Nudimo podporo z obsežnimi storitvami, ki segajo od priprave študij izvedljivosti do izvedbe in drugih storitev za stranke.

Prihodnost je v industriji.

Svetovna industrijska proizvodnja bo v prihodnjih letih povezana z moderno informacijsko in komunikacijsko tehnologijo. To bo zahtevalo pametne in digitalno omrežene sisteme. Mnogi napredni umi že danes delajo na projektih prihodnosti za trajnosten, energijsko varčen svet. Mreženje postaja vedno bolj pogosto tudi v zgradbah, ki lahko svojo tehnično opremo samozadostno regulirajo. To pomeni, da se zgradbe samodejno odzovejo na vplive okolja in želje uporabnikov. S svojo ponudbo inovativnih izdelkov in sistemov je Uponor dobro opremljen za izpolnitev zahtev prihodnosti.