Raziskave in tehnologija

  • Research and technology laboratory
  • Research and technology Uponor heating controls
  • Research and technology tap water

Izkušnje, na katerih gradimo

Uponorjevi izdelki predstavljajo kakovost, zanesljivost in strokovno oblikovanje. Običajno se uporabljajo v aplikacijah, kjer se zahteva dolga življenjska doba delovanja, pogosto so znotraj objekta, izven neposrednega dosega.

V daljšem časovnem obdobju je Uponor nabral edinstvene izkušnje in znanja na področju razvoja, proizvodnje in uporabe plastičnih cevnih sistemov za vodovod, ogrevanje in infrastrukturne aplikacije. Pri razumevanju potreb kupcev dajejo Uponorju trdno podlago za razvoj novih inovacij izkušnje in poglobljeno znanje pri načrtovanju izdelka, izbiri materialov, načinu izdelave in namestitve ter upravljanju sistema.

Verjamemo v trajnostno gradnjo za ohranitev virov za prihodnje generacije. Naš cilj je ustvariti inovativne sisteme, ki porabijo manj energije, ohranjajo vodo, zmanjšujejo odpadke, ohranjajo obliko in celo rešujejo življenja. Naši postopki so razviti tako, da zagotavljajo varnost, trpežnost, nizko porabo energije in čim manjšo obremenitev na okolje.

Uponor postavlja najvišje standarde pri proizvodnji, namestitvi in uporabi vodovodnih, ogrevalnih in infrastrukturnih rešitev. Vendar to ne moremo storiti sami, zato sodelujemo z drugimi strokovnjaki s področja gradbeništva.

Zapri