Dobavna veriga

  • Supply chain moulding
  • Supply chain logistics
  • Supply chain infrastructure

Zagotovitev, da se Uponor odzove na potrebe kupca

Cilj Uponorjeve dobavne verige je na učinkovit način zagotoviti visoko kakovostne izdelke in sisteme za naše kupce. Lociranje, načrtovanje, proizvodnja, kakovost, skladiščenje in prevoz so vse povezave v usklajeni dobavni verigi, katerih namen je zagotoviti, da bodo proizvodi, ki jih ponujamo, igrali ključno vlogo v sistemih, ki so nameščeni za izboljšanje načina življenja ljudi.

Našo dobavno verigo nenehno razvijamo za učinkovito in pravočasno dostavo izdelkov, v celoti in varno do vseh naših kupcev. Naše proizvodni obrati so osredotočeni in naš vodilni položaj nam daje kritično maso; ta dva dejavnika nam torej dajeta konkurenčno prednost v naših različnih tehnologijah, ki dodaja dodatno razsežnost kakovosti in vrednosti naše ponudbe.

Imamo bogato in dolgo zgodovino tehnološkega razvoja in izkušenj v naši dobavni verigi. Proizvodni postopek zamreženja PE-Xa cevi po Englovi metodi je bila razvita na Švedskem v mestu Virsbo, tehnologija prekrivno varjenega aluminija pa v okolici mesta Zella Mehlis v Nemčiji. Oba proizvodna obrata sta vodilna svetovna proizvajalca cevi, ki se osredotočata na lastno specifično tehnologijo. Od leta 1965 imamo tudi izkušnje z ekstrudiranjem in brizganjem plastike v mestu Nastola na Finskem.

Zapri