Uponor kot partner

 • Uponor as a partner

Rešitve, podpora in učinek na vsakem koraku projekta

Izhodišče poslovanja družbe Uponor je zagotavljanje vrednosti našim strankam in partnerjem. Uponor dodaja vrednost z usmeritvijo v dolgoročno sodelovanje, zagotovitvijo zanesljivega partnerstva in rešitvami, ki strankam omogočajo uspeh pri poslovanju. Končni cilj je sodelovanje s strokovnjaki pri ustvarjanju boljših človekovih okolij.

Družba Uponor ima dolgo tradicijo in obsežno znanje kot ponudnik vodovodnih in infrastrukturnih sistemov ter rešitev za notranjo klimo. Toda izdelki predstavljajo le en vidik znanja družbe Uponor. Resnična dodana vrednost je v celotnem paketu: sposobnost predvidevanja potreb strank, pomoč strankam pri iskanju popolnih rešitev in zagotavljanje vrhunskih storitev.

Uspeh družbe Uponor je odvisen od uspeha strokovnih partnerjev, zato kakovost obsega veliko različnih vidikov; podpora, storitve za stranke, dolgotrajna zanesljivost in kakovost izdelkov so le nekateri izmed njih. Kot pravi pionir na področju plastičnih in kompozitnih (večplastnih) vodovodnih cevi ter talnega ogrevanja in hlajenja je družba Uponor po svetu znana kot znamka, ki ji lahko zaupate. Pravilno načrtovani, nameščeni in uporabljeni izdelki družbe Uponor vam bodo služili tako dolgo kot konstrukcije, katerih del so.

Družba Uponor daje velik poudarek na izobraževanju in usposabljanju podizvajalcev pri nameščanju izdelkov, saj želimo tako zagotoviti namestitev brez težav bodisi v stanovanjskih bodisi v komercialnih stavbah ali kot del komunalne infrastrukture. Vsako leto organiziramo več kot 20.000 dni usposabljanja za ključne ciljne skupine, kot so podizvajalci, instalaterji, razvijalci, inženirji in lastniki nepremičnin.

  • Nudimo globalne izkušnje, kakovost, znanje in dolgotrajna sodelovanja, katere lahko koristite kot naš partner. Ko boste potrebovali pomoč smo tu za vas - v vseh fazah projekta, od začetne zamisli do predaje, bodisi po telefonu, osebno ali na terenu.

  • Pri projektih v gradbeništvu so ključne odločitve sprejete predno so pripravljeni prvi načrti. Med fazo koncepta in načrtovanja podpiramo investitorje, razvijalce in ponudnike gradbenih storitev, katerim zagotavljamo alternativne sistemske rešitve. Z zagotavljanjem predhodnih ocen investicijskih stroškov in stroškov poslovanja, vam lahko pomagamo ustvariti zanesljivo finančno podlago za izvedbo projekta. Naše storitve vključujejo podporo izbranih usposobljenih in kvalificiranih projektantov, katerih cilj je zagotoviti visokokvalitetne rezultate. Podpiramo tudi učinkovito trženje za končne uporabnike predlagane stavbe.

  • Če izhajamo iz koncepta do gradnje, se mora načrtovanje spopasti z vsemi podrobnostmi in kompleksnostmi sodobnih gradbenih tehnik. Bistvenega pomena za to nalogo so, poleg specializiranega znanja in izkušenj, tudi učinkovita računalniška orodja. Projektantje imajo koristi od naših usposabljanj, projektnih primerov in oblikovalskih orodij za ogrevanje/hlajenje, vodovodne in infrastrukturne rešitve.

   Partnerstvo z Uponorjem daje kupcu tehnično podporo in svetovanje o njihovem posameznem projektu. Preverimo in zagotovimo, da se načrtovanje izvede učinkovito, kar je še posebej pomembno za investitorje, razvijalce in ponudnike gradbenih storitev.

  • Graditeljstvo je prenos načrtov v realnost. Bistvenega pomena so postale dostava, logistika, izdelki in učinkovita montaža. Po vsem svetu smo znani po kakovosti in enostavnosti montaže naših izdelkov. Poleg tega naš program usposabljanja za instalaterje ustvarja podlago za hitre in zanesljive instalacije. Za ponudnike gradbenih storitev nudimo pomoč pri načrtovanju in usklajevanju dostave in logistike, da bi odpravili težave v procesu gradnje. Vseskozi zagotavljamo kakovost instalacijskih del s stalno tehnično podporo in končno kontrolo namestitve.

  • Po koncu gradnje je objekt potrebno pripraviti za uporabo - ključna faza, ki vključuje končno odobritev gradbenih del in postavlja temelje za učinkovito delovanje in vzdrževanje. V fazi obratovanja podpiramo naše partnerje pri preverjanju učinkovitosti naših sistemov. Popolna in natančna dokumentacija sistema je vedno na voljo našim strankam. Naša usposabljanja omogočajo upravljalcem objekta nemoteno in brezhibno delovanje. Nudimo podporo o uporabi našega sistema, optimizacijo in morebitno obnovo - ne samo danes in jutri, temveč skozi celoten življenjski cikel objekta.

Zapri