Brezskrbnost uporabe za vsak vodovodni sistem

  • Tap water kitchen
  • Tap water bathroom
  • Fesh water washing hands

Odličen vodovodni priključek za vsak dom

Varna dobava in dostava sveže pitne vode je temeljni kamen pri gradnji ali pri prenavljanju vašega doma. Kot dobro uveljavljeni, vodilni razvijalec inovativnih in zanesljivih vodovodnih sistemov, ima Uponor desetletne izkušnje pri dobavi kompletnih sistemov za zagotavljanje čiste vode iz omrežja na armaturo. To so sistemi, ki so varni, zanesljivi in enostavni za vgradnjo.

Fleksibilne in vzdržljive cevi

Cevovod je embalaža za najbolj dragoceno blago – pitno vodo. Uponor se je obvezal, da bo uporabljal samo najbolj kakovostne materiale za svoje cevi, najsi so to PE-Xa cevi ali večplastne MLC cevi. Vsi Uponorjevi cevovodi so načrtovani za korozijsko odpornost in v skladu z obstoječimi standardi, da zdržijo dolgoročne učinke izpostavljenosti visoki temperaturi in tlaku v vodovodni instalaciji.

Zanesljivi fitingi za varno in zanesljivo namestitev

Ključ vsakega uspešnega vodovodnega sistema so njegovi priključki. Inovativna Uponorjeva paleta fitingov nudi trajne spoje in dokazano vas varuje pred vsemi neprijetnimi presenečenji.
Naši sistemi so zasnovani tako, da ustrezajo najstrožjim zahtevam glede varnosti, udobja in enostavnosti vgradnje. Imejte koristi od učinkovite in prikladne vgradnje s strani Uponorjevega sistema vodovodnih priključkov, ki izpolnjujejo vse higienske zahteve.

Tapwater system

Enostavne in zanesljive vodovodne instalacije

• odporne na korozijo
• varni in zanesljivi sistemi spajanja
• uporabne in fleksibilne za enostavno polaganje
• izbira cevi in sistemov spajanja, da ustrezajo vsem aplikacijam
• ohranja toploto v toplovodnih napeljavah
• ohranja svež okus in vonj pitne vode

Izberite svoj sistem za vodovodne priključke

Zatisni sistem za popolno in varno vgradnjo
Q&E sistem za enostavne, vodotesne instalacije
RTM sistem: inovativen in edinstven koncept »Tool Inside«
Press system with fitting

Naš inovativni zatisni sistem spajanja in sistem večplastnih cevi združuje prednosti kovinskih in plastičnih cevnih sistemov – ob tem pa ne prevzame nobene od njihovih slabosti.

Zatisni sistem
Quick and easy  rings and fittings teaser

Q&E je edinstven in inovativen sistem spajanja z razširjenjem iz Uponorja, ki zagotavlja varne, vodotesne priključke z minimalnim padcem tlaka, z uporabo spominskega efekta in skrčnega učinka Uponor PE-Xa cevi.

 

Quick and Easy sistem
RTM fittings and tool

Poleg prikazovalnika izdelanega spoja in neodvisnosti od orodja, RTM tehnologija brezhibno deluje skupaj z Uponor MLC cevmi, da vam omogoča profesionalno, zanesljivo in hitro vgradnjo.

 

RTM System
Zapri