Vsestranske rešitve sistemov radiatorskega ogrevanja

  • Radiator connection I
  • Radiator connection II
  • Radiator connection quick and easy

Hitra in ekonomična vgradnja ogrevalnih sistemov

Z našim kompletnim asortimanom radiatorskih priključkov, Uponor nudi vse, kar je potrebno za varno in hitro montažo. Ne glede na to, ali opremljate novo hišo ali prenavljate obstoječo, vam Uponorjeva raznolikost sistema nudi pravo in najboljšo rešitev za vaš primer.

Naša celovita paleta izdelkov ponuja pravo rešitev za povezovanje vira toplote in vseh vrst radiatorjev. Nudimo celotno paleto sistemskih komponent za vse potrebne radiatorske priključke, ki so prisotni na trgu, najsi gre za tradicionalno razvejani sistem priklopa termostatskih ventilov ali pa za priključevanje radiatorskih ventilov preko centralnih razdelilcev, ki nudijo boljšo distribucijo in consko regulacijo.

Obsežna vrsta cevi in povezovalnih komponent ter preizkušen asortiman dodatnih elementov zagotavljajo vizuelno všečno in profesionalno vgradnjo – v družinskih hišah kot tudi v večjih stavbah.

Uponor ima na voljo dva različna sistema za povezovanje radiatorjev, od katerih vsak prihrani pri času montaže. Ne glede na to, ali se odločite za MLC ali PE-Xa cevi, vam Uponor priskrbi celoten sistem, ki se lahko enostavno kombinira z vsemi komercialno dostopnimi radiatorji.

Radiator connection teaser I

Zanesljivi priključki za vse vrste radiatorjev

• raznolikost elementov za različne vgradne možnosti
• enostavno načrtovanje, majhni padci tlaka
• enostavno dimenzioniranje in izračun tlačnega padca

Izberite Vaš sistem za priklop radiatorjev

Zatisni sistem za kompletne in varne instalacije
Q&E sistem za enostavne in vodotesne instalacije
RTM system: the innovative and unique Tool inside concept
Press system with fitting

Naš inovativni zatisni sistem spajanja in sistem večplastnih cevi združuje prednosti kovinskih in plastičnih cevnih sistemov – ob tem pa ne prevzame nobene od njihovih slabosti.

 

Press sistem
Quick and easy  rings and fittings teaser

Q&E je edinstven in inovativen sistem spajanja z razširjenjem iz Uponorja, ki zagotavlja varne, vodotesne priključke z minimalnim padcem tlaka, z uporabo spominskega efekta in skrčnega učinka Uponor PE-Xa cevi.

 

Quick and easy sistem
RTM fittings and tool

Featuring the joint indicator and with no tool dependence, RTM Technology works perfectly with Uponor MLCP pipes to enable you to make a professional, reliable and quick installation.

 

RTM system
Zapri