Regulacijske postaje za regulacijo temperature dovoda za hitro in učinkovito vgradnjo

  • Supply water temperature controls

Uponorjev regulacijski center za dovodno temperaturo

Uponor nudi široko paleto tovarniško predsestavljenih regulacijskih postaj za reguliranje temperature dovoda. Te regulacijske postaje so enostavne in omogočajo hitro vgradnjo. Omogočajo energijsko učinkovito regulacijo temperature dovoda in, skupaj z Uponorjevimi regulatorji, zmanjšujejo porabo energije. Na voljo so različne izvedbe, od centralnih enot, ki so vgrajene v kotlovnici, do posamičnih enot, ki so vgrajene v razdelilnih omaricah. Za preprečevanje kondenzacije pri sistemu hlajenja za vašo hišo ali pisarno je na voljo do šest tipal rosišča.

Uponorjeve regulacijske postaje in komponente za regulacijo temperature dovoda temeljijo na modularnemu konceptu. Lahko se uporabljajo za sisteme ogrevanja in/ali hlajenja za skoraj vse vrste stavb – od enodružinskih hiš do pisarniškega kompleksa.

Regulacija temperature po prostorih se lahko zanesljivo zagotavlja le v primeru, ko je vseskozi na voljo zahtevana dovodna temperatura ogrevanja ali hlajenja. Uponorjev brezžični regulator klime C-46 skrbi za krmiljenje temperature dovoda s pomočjo zaznavanja atmosferskih razmer. Krmiljenje temperature dovoda nudi rešitve za vse vrste uporabe: za ogrevanje, hlajenje ali za vzdrževanje zunanjih površin brez snega in ledu. Izberite med posameznimi komponentami ali med centralnimi regulacijskimi postajami, ki so pripravljene za takojšnjo vgradnjo (plug-and-play).

Uponor črpalčne grupe na kratko:

Push 23A tip 2
Črpalčna grupa EPG-6
Push 23 B W

Regulacijska postaja za pripravo konstantne temperature dovoda s kapilarnim tipalom 20-55°C, katera se vgradi na Uponorjev razdelilec.
Vgradnja z razdelilci na steno ali v razdelilne omarice.

Moč: 3-10 kW

 

Fluvia EPG 6 A

Črpalčna grupa za ločitev in krmiljenje zemeljskih toplotnih izmenjevalcev. Služi kot toplotni izmenjevalec pri brezplačnem hlajenju. Pred-sestavljeno skupaj z regulatorjem klime C-46.
Moč: 1-6 kW

Zapri