Uponor predizolirani cevovodi

  • Preinsulated pipes

Moderne rešitve za lokalno distribucijo toplote

Moderne rešitve za lokalno distribucijo toplote morajo ustrezati najstrožjim zahtevam glede varnosti, zanesljivosti, robustnosti in učinkovitosti. Uponor nudi predizolirane cevovode za ogrevalna omrežja kot tudi za hladilna omrežja. Ti se lahko uporabljajo za različne namene, vključno s sekundarnim omrežjem daljinskega ogrevanja, priključki stanovanjskih hiš, bioenergijo, bio-plinskih obratov in omrežjem daljinskega hlajenja. Vgradnja omrežja je lahko hitra in učinkovita, tudi v najtežjih pogojih na terenu.

Uponorjevi predizolirani cevovodi so se izkazali, za transport različnih tekočin znotraj in zunaj stavb, kot zanesljivi, inovativni, fleksibilni in stroškovno učinkoviti. Sistem vsebuje tudi celotno paleto izdelkov za vodovodni sistem. Lastnosti materiala dajejo dolgo življenjsko dobo in, ker so cevi lahke in zelo fleksibilne, se lahko enostavno in hitro vgradijo, tudi mimo/čez ovire in zavitih vogalov. 
 

Heat distribution benefits

Osnovni predizolirani cevovodi

• rešitve za ogrevanje, hlajenje in vodovod
• varne, zanesljive in robustne rešitve
• odlična fleksibilnost cevi omogoča hitro in enostavno polaganje
• uporaba posebnega orodja ni potrebna
• vgradnja cevi brez kakršnega koli priključka do 200m (v enem kosu)
• notranje cevi, na katere se ne nalagajo obloge, zagotavljajo 50-letno obratovanje

Izberite svojo linijo izdelkov za predizolirane cevovode

Toplovodno distribucijsko omrežje
Hladilno distribucijsko omrežje
Oskrba s toplo pitno vodo
Oskrba s hladno pitno vodo
heatdistr quattro acc

Uponor Thermo in Quattro cevi sta idealni rešitvi za distribucijo ogrevalne vode v lokalnih omrežjih za oskrbo s toploto ali za povezovanje stanovanjskih kompleksov in posamičnih hiš.

 

Toplovodno distribucijsko omrežje
cooling thermo acc

Uponor Supra je najprimernejša rešitev za transport hladilne vode. Alternativna rešitev za distribucijo ogrevalne in hladilne vode v lokalnih omrežjih je Uponor Thermo.

 

Hladilno distribucijsko omrežje
warm aqua acc

Uponor Aqua je fleksibilna rešitev za distribucijo tople pitne vode. Preprosto nepremagljiva za hitre, varne in stroškovno učinkovite instalacije v sektorju oskrbe s toplo vodo.

 

Oskrba s toplo pitno vodo
cold supra acc

Uponor Supra je najboljša za hladno pitno vodo. Dodatni proti zamrzovalni kabel zagotavlja transport hladne pitne vode tudi pri najnižjih temperaturah okolice.

 

Oskrba s hladno pitno vodo
Zapri