Edinstven in inovativen Uponorjev sistem dvižnih vodov

  • Risers fitting
  • Riser installation below ceiling
  • Riser system with pipe and fittings
  • Riser system with quick and easy
  • Riser connector quick and easy to press

Učinkovit način vgradnje dvižnih vodov

Vodovodni sistemi so arterije stavb. Njihova naloga je, da pokrivajo vsak kotiček ali del stavbe s toliko hladne in tople vode, kolikor je to potrebno. Ljudje so odvisni od teh sistemov – so kot utripajoče srce, ki vzdržuje brezhibno delovanje celotne stavbe.

Z Uponorjevim modularnim sistemom dvižnih vodov vgradnja ni več zapletena naloga. Inovativni Uponorjev modularni sistem dvižnih vodov (na voljo za MLC in PE-Xa cevi) zmanjšuje obseg dela pri načrtovanju in pri gradnji, ker je potrebno manj sestavnih delov za skladiščenje, obdelavo in načrtovanje. Prav tako je povezovanje cevi enostavnejše in hitrejše.

Uponorjev sistem modularnih fitingov za dvižne vode je hitro postal izbrani sistem na številnih projektih po celem svetu. Ta edinstven sistem uporablja le 40 elementov/delov, s pomočjo katerih lahko izvedete več kot 300 različnih kombinacij do dimenzije 110 mm. Zaradi posebnega sistema sestavljanja fitingov se izdelava zatisnih spojev lahko naredi na delovni mizi (ni potrebe po držanju zatiskovalnika nad glavo nekje pod stropom).

V dokončanih stavbah so vodovodne cevi skrite v stenah in stropih. Pogosto se ne upoštevajo najbolj ravne linije cevi, ampak se linije razvodov prilagajajo arhitekturi ali pa se izognejo drugim cevem ali kablom. Uponorjev sistem modularnih fitingov za dvižne vode je odlična rešitev tudi za takšne situacije – in tudi izpolnjuje bistvene zahteve za kakovosten vodovodni sistem. Njegov modularni pristop, v kombinaciji s preizkušeno tehnologijo, je kot nalašč za vse možne situacije v dimenzijah do 110 mm - s samo 40-imi komponentami!

Z Uponorjevim modularnim sistemom dvižnih vodov dobite nove možnosti za vse – od načrtovanja do vgradnje.

Riser fitting and pressing chain

Modularni sistem dvižnih vodov na kratko

• sistem, od katerega imate koristi že pred vgradnjo
• enostavnejše, hitrejše in boj stroškovno učinkovito
• manjše število delov
• 26 elementov je dovolj za celoten sistem
• uporaba obstoječega orodja, brez zatiskanja spojev nad glavo

 

Vaše vgradne možnosti za dvižne vode

Modularni sistem dvižnih vodov za hitro in varno vgradnjo
Zatisni sistem za kompletne in varne instalacije
Q&E sistem za enostavne in vodotesne instalacije
Riser system teaser

Uponorjev modularni sistem dvižnih vodov ima edinstveno modularno zasnovo, ki omogoča oblikovanje, načrtovanje, vgradnjo in upravljanje zalog neverjetno učinkovito in uspešno. Ta inovativni sistem potrebuje le 26 elementov, da pokrije več kot 300 kombinacij fitingov.

 

Modularni sistem dvižnih vodov
Press system teaser

Naš inovativni zatisni sistem spajanja in sistem večplastnih cevi združuje prednosti kovinskih in plastičnih cevnih sistemov – ob tem pa ne prevzame nobene od njihovih slabosti. Barvno označevanje in varnost pri tlačnem preizkusu naredi vgradnjo zelo učinkovito.

Zatisni sistem
Quick and easy teaser

Q&E je edinstven in inovativen sistem spajanja z razširjenjem iz Uponorja, ki zagotavlja varne, vodotesne priključke z minimalnim padcem tlaka, z uporabo spominskega efekta in skrčnega učinka Uponor PE-Xa cevi.

 

Quick and Easy sistem
Zapri