inovacija, inovacije

Voda – kakovost življenja – učinkovitost – Uponor razvija rešitve za prihodnost

Inovacije@Uponor

Pitne vode primanjkuje povsod po svetu – Uponor pomaga ohraniti ta dragoceni vir

Kako bodo potrošniki in industrija uporabljali naš dragoceni vir v prihodnosti? To je osrednja tema za prihodnost. Uponor je zavezan k trajnosti rabi vode, zato razvija inovativne zasnove, ki omogočajo uživanje varne pitne vode in gospodarno porabo.

Vse več ljudi živi v mestih – Uponor skrbi za njihovo kakovostno življenje

V gosto naseljenih regijah je zagotavljanje kakovostnega življenja prebivalcev še zlasti pomembno. To velja za vsa področja: doma, v službi in v prostem času.

Delež mestnega prebivalstva v industrializiranih državah 
Vir: Roland Berger
inovacija, inovacije

Pogled v Uponorjev laboratorij prihodnosti: Ideje, raziskovanje in zasnove

Uponor, kot inovativno podjetje, veliko sredstev vlaga v raziskave in razvoj. Uponor ohranja poglobljen dialog s svojimi strankami in partnerji. Pridružite se nam pri izmenjavi izkušenj. Zaupajte nam svoje želje in izkušnje. Ali pa nam sporočite, kje vi vidite potencial za učinkovitejšo rabo energije in higienično gospodarjenje z vodo. Skupaj bomo našli rešitve, ki bodo uporabne tudi za druge.

Za nadaljnji razvoj naših idej potrebujemo ustvarjalne zamisli. Uponor veliko pozornosti namenja dobri izobrazbi in usposabljanju svojih zaposlenih. Več informacij o delu pri Uponorju in prostih delovnih mestih najdete tukaj
. V Akademiji Uponor za stranke in partnerje pripravljamo seminarje in dogodke o trenutnih temah, povezanih z oskrbo z vodo, ogrevanjem in hlajenjem. Več informacij najdete tukaj.

Pogled v Uponorjev laboratorij prihodnosti